Pædagog med specialpædagogisk profil søges til ambitiøs og uhøjtidig skole på Vestfyn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

"Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd" skrev K. E. Lønstrup. Tror du på det, og har du mod på at gøre en forskel for vores elever? Vil du være en del af skole, hvor vi er hamrende ambitiøse, men hvor stemningen er uhøjtidelig, humoristisk og let? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Vissenbjerg Skole søger vi en ny kollega. 

Vi søger en pædagog med specialpædagogisk profil, der kan indgå i vores specialklasser og i vores SFO.

Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse 1. august 2024.

Om os

I det fynske højland, midt i den smukkeste natur og i et engageret lokalsamfund, ligger Vissenbjerg Skole.

Vi er en almenskole med 2-3 spor, en specialklasserække, en LKT-klasse og en dejlig SFO. Vi er organiseret i indskoling, mellemtrin og udskoling.

På skolen har vi ca. 600 elever, hvoraf de ca. 210 børn går i SFO.

Skolens SFO er et værkstedsbaseret fritidstilbud, hvor du sammen med de andre pædagoger skal være med til at sikre et kvalitativt tilbud til børnene.

SFO’en arbejder under "De styrkede pædagogiske læreplaner", og har et ugentligt teammøde, hvor både børn og drift drøftes. Du vil være et aktiv ind i at støtte de af vores børn, som kan være udfordret i det store fællesskab om eftermiddagen, men også generelt indgå i SFO-normeringen.

Vores specialklasser består af 25 elever fordelt i tre klasser – IKL, MKL og UKL. Alle klasserne er placeret sammen med almenklasserne.

Du vil have din primære gang i MKL (mellemtrinnet), men også have en tæt forbindelse til IKL og UKL, hvor du vil arbejde tæt med de to andre pædagoger.

Vi ansatte er en broget flok i alle aldre og med forskellige fagligheder, og selv om vi er ambitiøse og stiller høje krav til os selv og andre, er stemningen uhøjtidelig, humoristisk og let.

Vi tror på, at vi først er gode, når alle er gode, og vi bygger vores skole på et fundament af fællesskab og skaberkraft i en anerkendende tilgang.

Vi gør os umage med at bygge bro mellem almenskolen og vores specialklasser, fordi det er et vigtigt element for, at vi lykkes med opgaven.

Vi sigter efter at samarbejde som et professionelt lærende fællesskab, og her får du mulighed for at være med til at udvikle en lærende kultur.

Vi er omgivet af dygtige vejledere, lærere og pædagoger, som alle hver dag står på tæer for at lykkes med elevernes læring og trivsel 

Om dig

Du skal være indstillet på, at teamsamarbejdet er et bærende element på Vissenbjerg Skole, og at vi forventer, at du vil medvirke til at udvikle og kvalificere dette i alle sammenhænge. Det betyder også, at du er i stand til at reflektere over din egen position og praksis.

Det er vigtigt for os, at du har et reflekterende forhold til begrebet anerkendelse. Derudover forventer vi, at du finder balance i din professionalisme også i belastende situationer.

Du står solidt på et fundament af neuropædagogikken, den narrative tilgang og positiv psykologi, og du ved, at det er nødvendigt med struktur, ro, genkendelighed, tydelighed, medinddragelse og varme for at eleverne lærer og trives.

Af natur lyser du på det gode og tror på det enkelte menneskes potentiale, og det smitter af på din måde at møde elever, forældre og kolleger.

Du vil noget med eleverne og fejrer det med dem, når du ser, at de rykker fagligt og socialt.

Forældresamarbejdet er et omdrejningspunkt i udviklingen af vores elever både fagligt og socialt, så vi forventer, at du har erfaringer og redskaber til at arbejde kvalificeret med dette område.

Sammen med dine samarbejdspartnere tilrettelægger du pædagogiske og faglige tiltag/forløb både for de enkelte elever og for gruppen af elever med udgangspunkt i deres forudsætninger, muligheder og ønsker.

Du arbejder selvstændigt og tager initiativ i et ligeværdigt samarbejde med dit team.

Det er skolen, som er rammen for arbejdet i specialklassen. Du skal derfor have en interesse for skolen, have lyst til at undervise og være dygtig til klasseledelse.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende aftale mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes ved ansættelse.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Kondrup på tlf. 24 24 75 67 eller indskolingsleder Hanne Winther på tlf. 24 84 55 76, hvis du har spørgsmål.

Vi skal have din ansøgning, cv og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm) elektronisk senest den 6. juni 2024, og vi holder samtaler den 12. juni 24 fra kl. 8.30.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Flyt til Vestfyn

Tænker du på at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=202d4d0a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Vissenbjerg Skole, Søndersøvej, 5492 Vissenbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050771

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet