VKAREN.DK: VKAREN.DK søger 5 produktionsmedarbejdere på nathold til Try&Hire hos Integris Composites i Vissenbjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en spændende international virksomhed, som er i rivende udvikling? Trives du i en forudsigelig hverdag, hvor du næsten altid kender dine arbejdsopgaver? Bidrager du til den gode stemning og er du altid klar til at hjælpe dine kolleger?

 Om jobbet:

Integris Composites er en velrenommeret og højt specialiseret virksomhed beliggende i Vissenbjerg. For at bidrage til den forsatte udvikling, etableres der nu et nathold, og derfor søger vi 5 nye topmotiverede medarbejdere, der har lyst til at indgå i en spændende produktion.

Du bliver en del af produktionen af beskyttelse/paneler til bl.a. køretøjer, hvor din primære plads vil være i starten af produktionen, hvor du er med til at opbygge beskyttelsen/panelerne. Din arbejdsopgave vil være med fingersnilde at lægge små emner i en ramme. Til sidst laver du en lettere forsegling, inden du giver rammen videre til en kollega i en anden afdeling. Det er stillestående arbejde. Der arbejdes i mindre team, men der løftes i flok og man hjælper hinanden. Der er stort fokus på det sociale og arbejdstrivsel, og man er altid klar til at hjælpe sine kolleger!

Arbejdstiderne er på fast nathold, men i et rul:
Den ene uge: mandag-torsdag: 22.20-06.10
Den anden uge: søndag-torsdag: 21.50-06.10

Vi forventer:

Din baggrund, uddannelse og erfaring er ikke altafgørende. Det er din indstilling til gengæld! Du kan f.eks tidligere have arbejdet på gartneri, brevsortering eller lign. Vi forventer, at du er nysgerrig på at lære dine nye arbejdsopgaver at kende, men at du også har det godt med at kende dine arbejdsopgaver i forvejen. Du har fingersnilde og er hurtig på hænderne. Der stilles høje krav til kvaliteten i produktionen, og det forventes, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde. Du har god fysik, da der er tale om delvist fysisk arbejde. Vi forventer, at du kan læse, tale og forstå dansk, samt kan fremvise straffeattest.

Din profil:

Du er et vanedyr, som trives i faste rammer, hvor du kender dine arbejdsopgaver. Du møder altid ind med et smil på læben og klar til at hjælpe dine kolleger. Som person er du imødekommende, kvalitetsbevidst og stabil. Du har en positiv indstilling og et smittende humør. Du er selvstændig og motiveres af at komme i mål med arbejdsopgaver sammen med dine kolleger. Du trives i en forudsigelig hverdag, hvor du altid ved, hvordan din hverdag ser ud. Der er tale om rutinepræget arbejde, så det er vigtigt, at du trives med det.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et Try&Hire-forløb hos en velrenommeret virksomhed i udvikling. Der er gode arbejdsforhold, hvor der bl.a. stilles gode hjælpemidler til rådighed ift. det fysiske arbejde. Du bliver en del af en kultur med et godt kollegaskab med en humoristisk omgangstone, og generelt er der stor fokus på arbejdsglæde og trivsel gennem tæt dialog med den nærmeste leder. Der er kaffe og the til fri afbenyttelse, frugtordning og morgenbrød om fredagen. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.
Vi tilbyder løn, tillæg og andre ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Integris Composites specialiserer sig i fremstilling af avancerede panserplader i komposit og andre løsninger, til beskyttelse af personer, køretøjer, fly og flådefartøjer. På verdensplan har virksomheden 450 ansatte og har fabrikker i USA, Danmark og Frankrig samt salgskontorer i Singapore og Storbritannien.
I dag er Integris Composites leverandør til førende virksomheder inden for bl.a. luftfarts- og forsvarsindustrien. Integris Composites er en økonomisk sund virksomhed i god fremgang.

Mere information kan findes på: https://www.integriscomposites.com/.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Produktion – Vissenbjerg ”. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Emilie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. VKAREN.DK varetager denne proces, hvorfor alle henvendelser skal rettes til VKAREN.DK.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: jobnet@vkaren.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906578

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet