VKAREN.DK: VKAREN.DK søger 2 produktionsmedarbejdere med truckcertifikat på nathold til Try&Hire hos Integris Composites i Vissenbjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en spændende international virksomhed, som er i rivende udvikling? Trives du i en forudsigelig hverdag, hvor du næsten altid kender dine arbejdsopgaver? Bidrager du til den gode stemning og er du altid klar til at hjælpe dine kolleger?

 Om jobbet:

Integris Composites er en velrenommeret og højt specialiseret virksomhed beliggende i Vissenbjerg, som er i rivende udvikling. For at bidrage til den forsatte udvikling etableres der nu et nathold, og derfor søger vi 2 nye topmotiverede medarbejdere med truckcertifikat, der har lyst til at indgå i en spændende produktion.

Du bliver en del af produktionen af beskyttelse/paneler til bl.a. køretøjer, hvor din plads i første omgang vil være i afformning. Du er bl.a. med til at støbe/forsegle emner i forme og tage emnerne ud af formen efter endt støbning og gøre dem klar til slibning. Der er tale om fysisk arbejde, hvorfor du skal være indstillet på at bruge din krop i løbet af din arbejdsdag. Der stilles dog gode hjælpemidler til rådighed i forbindelse med håndteringen af de tunge emner. Der forekommer også en del kørsel med stabler, hvorfor du skal have truckcertifikat.

Arbejdstiderne er på fast nathold, men i et rul:
Den ene uge: mandag-torsdag: 22.20-06.10
Den anden uge: søndag-torsdag: 21.50-06.10

Vi forventer:

Din baggrund, uddannelse og erfaring er ikke altafgørende. Det er din indstilling til gengæld! Vi forventer, at du er nysgerrig på at lære dine nye arbejdsopgaver at kende, men at du også har det godt med at vide, hvad du skal lave hver arbejdsdag. Der stilles høje krav til kvaliteten i produktionen, og det forventes derfor, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde. Du har god fysik, da der er tale om delvis fysisk arbejde. Vi forventer, at du kan læse, tale og forstå dansk, samt kan fremvise straffeattest.

Din profil:

Som person er du imødekommende, kvalitetsbevidst og stabil. Du har en positiv indstilling og et smittende humør. Du er selvstændig og motiveres af at komme i mål med arbejdsopgaver sammen med dine kolleger. Du trives i en forudsigelig hverdag, hvor du altid ved, hvordan din hverdag ser ud.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et Try&Hire-forløb hos en velrenommeret virksomhed i udvikling. Der er gode arbejdsforhold, hvor der bl.a. stilles gode hjælpemidler til rådighed ift. det fysiske arbejde. Du bliver en del af en kultur med et godt kollegaskab med en humoristisk omgangstone, og generelt er der stor fokus på arbejdsglæde og trivsel gennem tæt dialog med den nærmeste leder. Der er kaffe og the til fri afbenyttelse, frugtordning og morgenbrød om fredagen. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.
Vi tilbyder løn, tillæg og andre ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Integris Composites specialiserer sig i fremstilling af avancerede panserplader i komposit og andre løsninger, til beskyttelse af personer, køretøjer, fly og flådefartøjer. På verdensplan har virksomheden 450 ansatte og har fabrikker i USA, Danmark og Frankrig samt salgskontorer i Singapore og Storbritannien.
I dag er Integris Composites leverandør til førende virksomheder inden for bl.a. luftfarts- og forsvarsindustrien. Integris Composites er en økonomisk sund virksomhed i god fremgang.

Mere information kan findes på: https://www.integriscomposites.com/.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Produktion – Vissenbjerg ”. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Emilie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. VKAREN.DK varetager denne proces, hvorfor alle henvendelser skal rettes til VKAREN.DK.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: Jobfyn@vkaren.dk

Telefonisk: 70152010

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906575

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet