To mænd fængslet for besiddelse af 2,4 kilo kokain

Profilbillede

To mænd på henholdsvis 48 og 60 år blev fredag varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Odense sigtet for besiddelse af i alt 2,4 kilo kokain med henblik på videresalg.

De to mænd, der begge er fra Odense, blev anholdt torsdag aften klokken 19:54 på en rasteplads på Odensevej ved Vissenbjerg.
De er begge sigtet at have været i besiddelse af sammenlagt ca. 2,4 kg kokain - henholdsvis den 22. februar 2022 på en parkeringsplads i Granparken, Odense, hvor de havde skjult 1,4 kg kokain i loftet på en personbil samt den 24. februar 2022 på rastepladsen på Odensevej ved Vissenbjerg ved at være i besiddelse af 1 kg kokain i personbil. Det var ved sidstnævnte lejlighed de to mænd blev anholdt. 

Begge mændene er desuden sigtet for gennem en længere periode at have solgt et større kvantum kokain til uidentificerede købere i Odense.

De er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191, stk. 1, 2. pkt., jfr. stk. 2, jfr. lov om euforiserende stoffer § 3, stk. 1, jfr. § 2, jfr. bekendtgørelse om euforiserende stoffer § 30, stk. 1, jfr. § 3, jfr. bilag 1 liste B nr. 70.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, hvor Fyns Politi ikke kan oplyse yderligere om sagen.
 
Denne artikel er skrevet af Linnéa Funk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi