Spændende vikariat som Logistikmedarbejder på Fyn - Søges du med erfaring indenfor logistik/spedition?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring indenfor logistik/spedition, og er du i besiddelse af det store overblik? Så er det måske dig, vi søger til et spændende vikariat på Fyn.


Jobbet:
De fynske virksomheder har travlt, og vi søger derfor logistikmedarbejdere, der kan være med til at få hjulene til at rulle og varerne til at flytte sig.

Dine primære opgaver:  

  • Bestilling af transport og planlægning af ruter
  • Dialog med kunder og leverandører
  • Udarbejdelse af forsendelsesdokumentation
  • Registrering og ajourføring i forskellige systemer
  • Fakturering
  • Diverse ad-hoc opgaver indenfor shipping og spedition

Vi forventer:
Du kan have flere indgangsvinkler til denne stilling, fx kan du være uddannet indenfor kontor eller spedition med erfaring indenfor logistik eller transport. Du kommer potentielt fra en lignende stilling, og det er en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for udarbejdelse af transportdokumenter. Vi forventer, at du er IT-minded, samt at du kommunikerer ubesværet på engelsk i både skrift og tale. Tysk er ikke et krav men en fordel.

Din profil:
Du er serviceminded, åben og imødekommende, og parat til at indgå i en afdeling, hvor opgaverne løses i fællesskab med et smil på læben. Du tager ejerskab for de enkelte opgaver og trives godt med frihed under ansvar. Din dag kan være uforudsigelig, og du har ofte mange bolde i luften. Du er derfor positiv, struktureret og omstillingsparat.

Vi tilbyder:
Et fuldtids vikariat på 3-6 måneder med potentiel mulighed for forlængelse. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgning: 
Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til mail@vkconsulting.dk. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Pernille Bauer Brun på tlf. 70 20 15 12 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK ApS, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065267

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet