Seneste regnskab fra HALVORSEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

HALVORSEN ApS i Vissenbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HALVORSEN ApS en bruttofortjeneste på 5,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DANSK ALUTEKNIK A/S i Vissenbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 400.795 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DANSK ALUTEKNIK A/S en bruttofortjeneste på 3,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TSMA ApS i Vissenbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TSMA ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VISSENBJERG AUTOVÆRKSTED ApS i Vissenbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 236.915 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VISSENBJERG AUTOVÆRKSTED ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Gl. MB Export ApS i Vissenbjerg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,0 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2018 til 30. september 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Gl. MB Export ApS en bruttofortjeneste på 7,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler