Koordinator

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en Koordinator til aftenhold hos Integris Composites A/S

VKAREN.DK Rekruttering søger en Koordinator til aftenholdet hos Integris Composites A/S i Vissenbjerg. Er du løsningsorienteret og har du evnen til at træffe den rigtige beslutning? Vil du være en vigtig del af produktionen hos Integris? Så er du måske den Koordinator vi søger!


Om jobbet:

Som Koordinator på aftenholdet, får du en medarbejdende rolle i produktionen, med direkte reference til Operations Director. Du bliver en del af et team på 10, hvor du er ansvarlig for produktion og kvalitet. Du skal ligeledes koordinere opgaver blandt kollegaer.

Derudover vil dine opgaver være:

  • Kvalitetskontrol og opfølgning
  • Effektivisering af processer
  • Opdateringer og opfølgning på effekten af løbende forbedringer
  • Bemanding, herunder ferieplanlægning, sygdom m.m.
  • Medarbejdertræning
  • Deltagelse i MUS-samtaler
  • Overholde KPI’er
  • Forefaldende produktions- og administrative opgaver

Vi forventer:

For at få succes i denne stilling, ser vi gerne, at du har erfaring fra en koordinerende rolle. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har en solid værktøjskasse, som gør, at du er sikker i dine beslutninger og formår at koordinere opgaverne med optimering og kvalitet for øje. 

Du er vant til at arbejde i ERP systemer, og har du kendskab til Microsoft Dynamics 365, er det en fordel. Du behersker både dansk og engelsk mundtligt og skriftligt.


Din profil: 

Du er løsningsorienteret og engageret i dit arbejde. Det ligger dig naturligt at træffe beslutninger og være den, der går forrest. Du motiveres af at sætte ting i gang, og du evner at have det store overblik imens. Du er positiv og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. 


Vi tilbyder:

Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og kollegaskab, med en humoristisk omgangstone. Der er stort fokus på arbejdsglæde og trivsel, både i dagligdagen og ved sociale arrangementer i løbet af året. Der er mulighed for at blive en del af kantineordningen. Stillingen er på fuld tid og inkluderer pension, fritvalg og sundhedssikring. 


Om virksomheden:

Integris Composites specialiserer sig i fremstilling af avancerede panserplader i komposit og andre løsninger, til beskyttelse af personer, køretøjer, fly og skibe. På verdensplan har virksomheden 450 ansatte og har fabrikker i USA, Danmark og Frankrig samt salgskontorer i Singapore og Storbritannien. Lokationen i Vissenbjerg huser ca. 90 medarbejdere. Integris Composites er leverandør til førende virksomheder inden for bl.a. luftfarts- og forsvarsindustrien. Integris Composites er en økonomisk sund virksomhed i god fremgang. Du kan læse mere om Integris Composites her: www.integriscomposites.com.Ansøgningen:

VKAREN.DK Rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en ansøgning og dit CV via ansøgningslinket her. Der er opstart hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Clara Dahl på tlf. 70152010 alle hverdage.

 

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Rekruttering, Lerchesgade 31, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044454

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet