Assistent/koordinator til Work4s Danmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Assistent/koordinator til Work4s Danmark Har du en uddannelse som Teknisk Designer/Teknisk Assistent,- og måske erfaring fra jern- og metalbranchen, som smed, svejser eller lignende, og går du med et ønske om at bruge den viden, så er dette det rette job for dig. Work4s er inde i en stærkt stigende udvikling, og søger en koordinerende assistent, med en god teknisk forståelse, overblik, erfaring indenfor metal- og procesindustrien, til udlejning af Manpower til vores kunder. Du vil få et ansvar for håndtering af udlejet og fremlejet mandskab til udvalgte industrielle kunder og installationsprojekter, i et tæt samarbejde med ledelsen og de udenlandske partnere. Har du overblikket til at have flere bolde i luften på engang, og har du ligeledes den ro og service det kræver at håndtere flere samtidige leverancer, så hører vi gerne fra dig. Work4s er inde i en god solid udvikling, med større projekter i pipeline for det kommende år, og søger derfor en dygtig og engageret assistent/koordinator til virksomheden. Som projektleder vil du indgå i et mindre men travlt team, som dagligt supporterer kunder indenfor metal- og procesindustrien. Det kræver en tæt dialog med kunder, underleverandører og produktion, og du vil derfor få en vigtig rolle i hele processen med afvikling af ordrer. Din arbejdsdag hos Work4s Work4s er kendetegnet ved en høj grad af frihed under ansvar, og du vil derfor selv få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag ser ud. Du refererer til ledelsen for området og vil i hverdagen komme til at assistere på hele ordreforløbet, lige fra kundens første henvendelse til den færdige ydelse eller produkt leveres. Der er ikke en dag der er ens. Dine primære opgaver vil inkludere:
• Styring og koordinering af timeregistrering, certifikat styring på kundespecifikke opgaver
• Assistere på hele ordreforløbet, med kalkulation m.m.
• Koordinering med partnere i udlandet, samt tæt kontakt til kunderne
• Evt. Rejseaktivitet i mindre omfang, i forbindelse med besøg ved kunder og partnere
• Koordinering af mandskabsressourcer til de enkelte kunder og installationsopgaver Din arbejdsdag vil være på kontoret i Vissenbjerg, - tæt på motorvejen. Hvem er du? Der er flere indgangsvinkler til stillingen som assistent/koordinator hos Work4s, men vi forestiller os, at du måske har en håndværksmæssig baggrund såsom klejnsmed, kombineret med en uddannelse som teknisk designer/assistent. Det vigtigste er, at du er godt funderet i brugen af Office-pakken og måske erfaring og teknisk ballast fra metalbranchen.
Som person er du selvstændig og ansvarsbevidst, med et godt overblik. Du er engageret, proaktiv og løsningsorienteret, ligesom du også har sans for detaljen. Der er som sagt fart på, og du skal derfor kunne trives i en hverdag, som byder på mange forskelligartede opgaver, hvor der både internt i Work4s, og eksternt i markedet, løbende er en stor udvikling. Din profil og erfaringer er følgende:
• Systematisk og med gode evner til at bevare overblik, også i pressede situationer.

IT på et rimeligt højt niveau samt erfaren bruger af Office-pakken.
• Måske erfaring med stålkonstruktioner, tanke, rør o.l.
• Du arbejder selvstændigt og struktureret, og trives med forskelligartede opgaver.
• Det er vigtigt du har et robust, åben, og imødekommende væsen
• Stor daglig kontaktflade til andre mennesker på både Dansk og Engelsk, i skrift og tale. Flad organisationsstruktur og vækstorienterede rammer Hos Work4s prioriterer vi medarbejderne højt, og sørger for de bedst mulige forhold og rammer både fagligt og socialt. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig i en spændende stilling med masser af ansvar. Det gode kollegaskab er desuden højt prioriteret, og vi står klar til at hjælpe dig godt til rette i virksomheden. Work4s tilbyder:
• Mulighed for at præge sin egen stilling, med frihed under ansvar.
• Mulighed for hjemmearbejde, ift. at planlægge sin egen arbejdsdag.
• Efteruddannelse eller kurser, hvis man har idéer eller ønsker.
• Løn efter kvalifikationer, samt pensions- og sundhedsordning. Kontakt gerne Work4s for yderligere oplysninger Dennis Olsen Adm. Direktør Mobil: +45 27 60 56 60 Du kan sende din ansøgningen til info@work4s.dk, mrk. ”Assistent”. Ansøgningsfrist er mandag den 01. Februar 2024. Work4s ApS Damsbovej 11 DK–5492 Vissenbjerg Att.: Dennis Olsen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Work4s ApS, Damsbovej, 5492 Vissenbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5943443

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet